Ingrediente:
500 gr branza de vaci
2 oua
250 gr zahar
8 linguri gris
2 plicuri zahar vanilat
o lingura coaja de lamaie rasa
aproximativ 100 gr pesmet
o lingura ulei
Mod de preparare:
amesteci branza de vaca cu ouale,3 linguri de zahar,zaharul vanilat,grisul si lasi aproximativ o jumatate de ora pana se "umfla" grisul.Pui intr-o craticioara apa la fiert,iar intr-o tigaie pui putin ulei in care adaugi pesmetul si il rumenesti.Din amestecul de branza si gris formezi bilute pe care le pui la fiert in apa data in clocot.Sunt gata cand se ridica la suprafata apei.Ii scoti si ii pui la scurs intr-un storcator,dupa care ii dai prin pesmetul amestecat cu zahar.
POFTA BUNA !!!
yummy .... yummy.... ii ador si eu!
RăspundețiȘtergerehmm...mi s-a facut o foameeeee,dar nu de mancare.De papanasi :))
RăspundețiȘtergereSi eu mancam cand eram mica si imi facea mama.Dar cred ca nu am mai mancat papanasi de vreo 10 ani.Mersi de reteta!
chiar sapt.trecuta am mancat.sunt buni imi plac:)
RăspundețiȘtergere